U našem servisu gospodarskih vozila na adresi Stinice 26, 21000 Split vršimo kompletnu uslugu servisiranja i održavanja vozila (dostavna vozila-furgoni, kamioni, prikolice, autobusi).

 


Automehaničarski radovi

Naši  iskusni i educirani djelatnici u stanju su uspješno servisirati  i održavati Vaše vozilo te otkloniti i sve kvarove nastale  na Vašem vozilu koristeći se najmodernijim alatima i opremom te su jamac kvalitete servisiranja i održavanja svih vitalnih dijelova i sklopova kako motora tako prijenos i ovjesa.

Autoelektričarski radovi

U našem servisu u mogućnosti smo Vam ponuditi  održavanje popravak  i zamjenu  svih električnih  i elektronskih uređaja i instalacija na vašem vozilu kao i montaži te zamjenu svjetlosnih uređaja . Uz pomoć dijagnostičkih alata, i opreme te specijaliziranih aplikacija naši stručni djelatnici imaju detaljan uvid u stanje Vašeg vozila te u najkraćem vremenu mogu locirati problem i ponuditi najkvalitetnije rješenje za Vas i Vaše vozilo.

Autolimarski - lakirerski radovi

Uz umjerenu cijenu, stručno osoblje i vrhunsku kvalitetu, možemo vam ponuditi autolimarske i karoserijske radove vezane za popravak svih vrsta vozila (osobnih, kombi, teretnih vozila te priključnih) po izvidu štete sačinjene od strane  osiguravajućih kuća,a također u mogućnosti smo obaviti nabavu i ugradnju originalnih, zamjenskih ili rabljenih karoserijskih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama.

Vulkanizerski radovi

Stručno osoblje ovoga servisa nudi vam uslugu montaže, demontaže i balansiranja guma na vrhunskoj opremi  njemačkog proizvođača BEISSBARTH koju posjedujemo za osobna vozila, pick-up, furgone, dostavna vozila, kamione, autobuse, prikolice, građevinske strojeve.

Optika trapa

U našem servisu gospodarskih vozila vršimo i usluge optike trapa - regulacija geometrije trapa za osobna vozila, pick-up, furgone, dostavna vozila, kamione, autobuse koristeći vrhunsku opremu njemačkog proizvođača KOCH  ACHSMESSANLAGEN.

 

Servis i održavanje klima uređaja te rashlada u transportu

U našem servisu u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletnu uslugu  održavanja i servisiranja  klima uređaja na svim vrstama  vozila (osobna, dostavna, kamioni i autobusi) isto tako nudimo uslugu ugradnje održavanja i servisiranja  rashlada   na dostavnim vozilima, kamionima, prikolicama i poluprikolicama renomiranih proizvođača kao što su:CARRIER ,THERMO KING, ZANOTTI ... te parking klima za teretna vozila.

 

SETRA servis

Ovlašteni WABCO servis

Na osnovi školovanja naših djelatnika u WABCO Centru postali smo ovlašteni WABCO serviser za kočione sustave (ABS, EDS , ECAS, TCE, TEBS-E, TEBS-E2) gospodarskih vozila (kamioni, prikolice, autobusi).

WABCO Vehicle Control Systems (NYSE: WBC) jedan je od vodećih ponuđača sigurnosnih i regulacijskih sustava za komercijalna vozila u svijetu. Više od 140 godina WABCO je vodeći u razvoju elektroničkih, mehaničkih i mehatroničkih tehnologija za sustave kočenja, stabilnosti, ogibljenja i automatskih pogona za teška komercijalna vozila.. WABCO ima sjedište u Bruxellesu, Belgiji.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK - PETAK
08:00h - 18:00h

Obavljamo servisne intervencije na terenu (0-24 sata).

Servis (0 - 24h)

+ 385 (0) 99 732 47 49

MERCEDES-BENZ

IVECO

MAN

RENAULT

DAF

VW

SCHMITZ

KRONE

SCHWARZMÜLLER

KÖGEL

ZF